نان البرز، زنجان، سیستان و بلوچستان و مازندران در صدرِ کیفیت نانهای سنتی کشور
ارزیابی اخیر کیفیت انواع نان سنتی کشور نشان میدهد که نانهای بربریِ البرز و زنجان و نان سنگک زنجان و سیستان و بلوچستان با نمرهی کیفیت 100 درصد و نان لواش و تافتون در سیستان و بلوچستان با 98 و نانهای لواش و تافتون مازندران با 94.6 و 94.4 درصد، درصدرِ باکیفیتترین انواع نان سنتی در آذرماه سالجاری بودند.
شاخصهای شکل، سطح رویی و زیرین نان، رنگ، بافت، قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم و عدم استفاده از جوش شیرین، بلانکیت، مواد خارجی و کپک زدگی در این سنجش ملاک عمل قرار بوده است.
برای سنجش کیفیت در این مرحله، از استان سیستان و بلوچستان 36، مازندران 55، زنجان 48 و البرز 23 قرص نان به عنوان نمونه انتخاب و آزمایش منطبق با استاندارد انجام شده است.
تاریخ: دوشنبه ١٢ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ١١:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|