در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
تلاش وزارت بهداشت برای ارائه نان سالم به جامعه
اختصاصی/ رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای کاهش نمک و افزایش سلامت نان، جلسات مشترک بسیاری را با جهاد کشاورزی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی و همچنین نانوایان برگزار کردیم و کماکان این جلسات ادامه خواهد داشت تا در نهایت منجر به ارائه نانی مناسب به مردم شود.
وی با اشاره به تلاش وزارت بهداشت در راستای کاهش نمک و ارتقاء سلامت نان خاطرنشان کرد: در واقع باید گفت برخی مسائل وجود دارد که اجازه نمیدهد به هدف ایدهآل در راستای کاهش نمک در نان نزدیک شویم. از جمله این دلایل، ضعف گلوتنی آرد است که برای رفع این مشکل، دست اندرکاران مربوطه باید گندمها را با رعایت مرحله خواب در اختیار کارخانههای آرد بگذارند تا نانوایان در مرحله خمیرگیری به دلیل سستی آردها به مصرف بیش از حد نمک روی نیاورند.
غلامی گفت: سعی ما بر این است تا نانی مناسب به مردم ارائه شود و در این راستا جلساتی را با جهاد کشاورزی، اداره کل غله و نانوایان برگزار میکنیم و این جلسات تا رسیدن به نتیجه ایدهآل ادامه خواهد داشت.
تاریخ: دوشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|