رئیس اتحادیه نانوایان چالوس:
مسئولین دقت بیشتری روی کارخانههای آرد داشته باشند
اختصاصی/ سیروس شمس بیان کرد: متاسفانه کیفیت آرد در استان مازندران متغیر بوده و نوسان دارد و مسئولین باید نظارت بیشتری بر روند تولید آرد داشته باشند و به کارخانهها سرکشی کنند تا آردی با کیفیت یکنواخت به دستمان برسد.
وی افزود: متاسفانه گاهی رطوبت آردهای تحویلی بالا بوده و آردها بوی نم میدهند که البته نانوایان چالوس در مواقعی که آردها غیرقابل استفاده باشند، به کارخانه عودت میدهند.
شمس در خاتمه با اظهار گلهمندی از ازدیاد واحدهای نانوایی در چالوس تصریح کرد: طبق قانون، براساس جمعیت برای هر ۱۲۰۰ الی۱۴۰۰ نفر یک واحد نانوایی در کشور باید احداث شود اما متاسفانه در حال حاضر چالوس با جمعیت صدهزار نفری، ۱۵۰ واحد نانوایی دارد.
تاریخ: دوشنبه ٨ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|