سنگک سفید در بابلسر
اختصاصی/به گفته رئیس اتحادیه نانوایان بابلسر، متاسفانه مردم این شهرستان سفیدخور هستند و با توجه به گرایش جامعه و عدم استقبال مشتری از نان سبوسدار، نان سنگک با آرد 18 درصد سبوسگیری شده تولید میشود.
حیدری ادامه داد: متاسفانه تعداد نانواییهای سنگک در بابلسر به قدری زیاد است که نانوایان صرفا برای رقابت و فروش بیشتر طبق ذائقه غلط مشتری پیش میروند.
رئیس اتحادیه نانوایان بابلسر در ادامه با بیان اینکه فرهنگ مصرف نان سبوسدار باید به صورت تحکمی در میان مردم جا بیفتد، گفت: کارخانهها باید مجبور به تولید آرد سبوسدار و نانوایان نیز مجبور به تولید نان سبوسدار شوند. در صورتی که تولید نان سبوسدار به صورت یکسان در همه واحدهای نانوایی رعایت گردد، مردم به مرور به پذیرش و مصرف این نانها عادت خواهند کرد. البته به شرط آنکه اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و در صورت عدم رعایت از سوی یک واحد نانوایی و یا یک کارخانه آرد، برخوردهای قانونی لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه رسانههای محلی استان مازندران باید به این مساله مهم ورود کنند، اظهار کرد: این مساله باید رسانهای شود تا مردم متوجه شوند آرد سفید چه مضراتی دارد. متاسفانه در استان مازندران برخی از واحدهای سنگکپز حتی با آرد 21 درصد سبوسگیری شده هم نان میپزند و تاکنون اقدامی از سوی مسئولین استان به جهت افزایش سبوس نان صورت نگرفته است.
تاریخ: شنبه ٢٩ دی ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|