رئیس اتحادیه نانوایان شیروان:
تجهیزات پخت بسیاری از واحدهای نانوایی دیگر قابل استفاده نیستند
اختصاصی/قیصر بیگی گفت: حداقل 50 درصد از تجهیزات پخت خبازان شیروان فرسوده است و برخی از ماشینآلات دیگر قابل استفاده نیستند اما متأسفانه نانوایان توان تعویض ندارند و حتماً باید تسهیلات با شرایط مناسب در اختیارشان قرار گیرد.
رئیس اتحادیه خبازان شیروان با تأکید بر اینکه تجهیزات پخت تأثیر زیادی روی کیفیت محصول نهایی دارد، افزود: طبق اعلام سازمان استاندارد، پخت نانواییها باید به شیوه حرارت غیرمستقیم تغییر یابد. در حال حاضر غالباً پخت نان در شیروان به شیوه حرارت مستقیم است و نانوایان ما برای تعویض و تهیه تجهیزات استاندارد، نیاز به تسهیلات مناسب و منطقی دارند.
تاریخ: دوشنبه ١٠ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|