رئیس اتحادیه آستانه اشرفیه:
نانوایانی که نان سبوسدار بپزند، حمایت خواهند شد
اختصاصی/ علیرضا تیرهدست گفت: اتحادیه از نانوایی که برای پخت و عرضه نان سبوسدار و یا احداث یک واحد نانوایی برای عرضه نان سبوسدار به مردم پیشقدم شوند، حمایت خواهد کرد.
رئیس اتحادیه آستانه اشرفیه در گفتوگو با غلات نیوز ضمن اعلام مطلب فوق اظهار کرد: متأسفانه ذائقه مردم گیلان به نان سفید گرایش دارد و مردم فقط به ظاهر نان توجه میکنند. با توجه به اینکه تمام واحدهای سنگکپز در آستانه اشرفیه آزادپز شدهاند، استفاده از آرد سفید در میان این واحدها رواج بسیاری دارد و این مسأله موجب شده استقبال از نان سبوسدار روز به روز کمتر شود.
تیرهدست با اشاره به کیفیت پایین آرد در شهرستان آستانه اشرفیه گفت: متأسفانه کیفیت آرد، یکنواخت نیست و آردهایی تحویل نانوایان داده میشود که عمدتاً سست و ضعیف است. هربار که نانوایان از کیفیت آرد به اتحادیه گله میکنند، ما اعتراض آنان را به گوش مسئولین میرسانیم و برای مدتی کوتاه، مشکل برطرف میگردد اما مجدد به روال سابق برگشته و آرد بیکیفیت میشود.
تاریخ: يکشنبه ١ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|