تولیدکنندگان نانهای صنعتی از کیفیت غافل نشوند!
اختصاصی/ همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، به منظور رعایت موارد بهداشتی و جلوگیری از خطر ابتلا به این ویروس، تقاضا به سمت مصرف نانهای بستهبندی شده صنعتی رفت.
قطعا در صورتی که مصرفکننده با انتخاب نان صنعتی، کیفیت دلخواه خود را کسب نکند، بازار را ترک خواهد کرد و با توجه به اینکه در سنوات اخیر با افزایش ناگهانی نرخ نانهای صنعتی در بازار روبهرو بودهایم، این انتظار میرود که تولیدکنندگان محترم از تولید باکیفیت غافل نشوند تا بازار را از دست ندهند.
بسیاری از دست اندرکاران حوزه نان معتقدند توسعه تولید و مصرف نانهای صنعتی میتواند به کاهش قابل توجه ضایعات نان کمک کند اما این امر در حالی محقق میشود که شاهد تولید نانهای صنعتی باکیفیت در کشور باشیم.
غالبا باتوجه به الگو و سبک غذایی ایران، گرایش به مصرف نانهای سنتی بیشتر است لذا در سالهای اخیر برخی نانهای سنتی به روش صنعتی تولید و روانه بازار شده است اما باید گفت هدف از بهکارگیری واژه بهداشتی و استاندارد برای نان صنعتی در اصل به این منظور است که این نانها کاملا بدون دخالت دست و تحت نظارت آزمایشگاهی مدیران کنترل کیفیت در یک بستر استاندارد و بهداشتی تولید میشوند و میتوان این اطمینان را داشت که نانهای صنعتی عاری از افزودنیهای غیرمجاز و شیمیایی هستند.
در کنار بستر فراهم شده در جامعه به منظور ارتقای فرهنگ مصرف نانهای صنعتی، اگر بخواهیم به سمت کاهش ضایعات حرکت کنیم به عنوان گام اول لازم است روی کیفیت و سلامت تولید نان تمرکز شود. بدین منظور باید دغدغههای تولید در بخش نانهای صنعتی، بررسی و رفع گردد تا تولیدکنندگان برای تولید محصول باکیفیت، انگیزه داشته باشند. بیتوجهی دولت به چالشها، نگرانیها و دغدغههای نانوایان سنتی در سالهای اخیر، متاسفانه ریشه به تیشه کیفیت و سلامت نان زده است لذا متولیان نان باید جلوی این اتفاق را در نان صنعتی بگیرند.
پس در شرایطی که با افزایش تقاضا برای نانهای صنعتی از سوی جامعه روبهرو هستیم باید به سمت کیفیسازی این نانها حرکت کنیم تا این بازار، همیشگی بماند...
تاریخ: سه شنبه ٤ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١٤:٢٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|