مزایایی که تکنولوژی نان نیمهپخت به همراه دارد
اختصاصی/ یک شرکت دانشبنیان، تکنولوژی نانهای مسطح نیمهپخت را ارائه داده که مزایایی به دنبال دارد.
دکتر ناصر همدمی، رئیس هیأت مدیره شرکت دانشبنیان نیکوفناوران و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: طرح تکنولوژی نانهای مسطح نیمهپخت را ارائه دادهایم و دو سال است در مرحله جذب سرمایهگذار هستیم اما هنوز موفق به انجام این کار نشدهایم.
همدمی ادامه داد: باتوجه به اینکه مدت زمان ماندگاری نان کوتاه است، عرضه نان نیمهپخت، روشی است که این مشکل را رفع میکند و عرضه نان در دوره طولانی میسر خواهد بود.
وی افزود: مدت زمان نگهداری نانهای نیمهپخت در هوای محیط بین سه تا چهار هفته است و این نانها در حالت فریز به مدت یک سال قابل نگهداری خواهند بود.
رئیس هیات مدیره شرکت دانشبنیان نیکوفناوران با بیان اینکه امروزه در کشورهای غربی بالای ۵۰ درصد نانهای مصرفی با این تکنولوژی است، اظهار کرد: در سیستم مصرفی نانهای نیمهپخت، ضایعات به صفر میرسد و به توسعه صادرات، کارآفرینی و اشتغالزایی بسیار کمک خواهد کرد. درواقع اگر به فکر جهانی کردن نانهایمان از جمله نان سنگک هستیم، باید تکنولوژی نان نیمهپخت را به کار بگیریم.
دکتر همدمی گفت: بازار هدف این محصول، نانواییها، کافهها، سلف سرویسها، مراکز آموزشی و اداری، رستورانها، هتلها و در نهایت بازار مصرف خانوار است.
تاریخ: شنبه ٣١ خرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|