صفحه اصلی > نان > صنعتی 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک مطرح کرد:

  برای توسعه مصرف نان های حجیم و نیمه حجیم و صنعتی باید کیفیت را ارتقا دهیم

  اختصاصی/امیرحسین احمدخانلو با اشاره به راهکارهای مناسب به جهت فرهنگ‌سازی برای مصرف و تولید نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و نان‌های صنعتی تصریح کرد: نخست اینکه باید رژیم و وعده‌های غذایی مردم اصلاح شود و دوم اینکه کیفیت این محصولات را ارتقاء دهیم.

            

 در واقع با توسعه فرهنگ استفاده از نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و صنعتی هزینه درمان بسیاری از بیماری‌ها که ناشی از رژیم نامناسب غذایی و همچنین مصرف نان‌های غیراستاندارد در کشور اتفاق می‌افتد کاهش خواهد یافت ضمن اینکه میزان ضایعات نان هم به حداقل خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: تولید و توسعه مصرف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و صنعتی در کشور نیازمند تعبیه یک‌سری زیرساخت‌هایی است که متأسفانه هنوز در کشور ما فراهم نیست. محصولات شرکت نان‌آورد پانیک دارای یک‌سری استانداردهای حرارتی و بهداشتی خاص است که با توجه به شرایط متفاوت آب و هوایی در کشور برای جابه‌جایی نیازمند ناوگان حمل و نقل قوی‌ خواهیم بود.
خواص این محصول به گونه‌ای است که هنگام تولید در تونل‌های انجماد به خمیر شوک وارد شده و این مسأله موجب می‌شود محصول در حالت فریز ماندگاری بالایی داشته باشد پس اگر درجه حرارت هنگام حمل و نقل به شکل مطلوب رعایت نشود به مواد غذایی صدمه وارد خواهد شد و ما به این منظور زیرساخت‌هایی را مطابق با استانداردهای جهانی فراهم نموده‌ایم که محصولات با شرایط دمایی خاص و متناسب جابه‌جا شوند.
مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در بخش بعدی سخنانش با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم با کیفیت پایین تولید می‌شوند، خاطرنشان کرد: در واقع ما باید برای تولید این نوع نان‌ها کشورهای صاحب این صنعت را به عنوان ملاک و الگو قرار دهیم. نان‌های حجیم نسبت به نان‌های مسطح به لحاظ سلامتی و بهداشتی بهتر هستند ضمن اینکه در تولید این نوع نان‌ها تخمیر به شکل مناسب انجام می‌شود در حالی که هنوز مصرف آن در کشورمان همگانی نشده و صرفاً قشر خاصی این نوع نان‌ها را در سبد غذایی خود دارند.
وی در ادامه گفت: در کشورهایی مانند انگلستان 50 درصد از مردم به تکنولوژی نان‌های فریز روی آورده‌اند اما متأسفانه این تکنولوژی در ایران صفر است.
احمدخانلو اهمیت به مسأله آموزش، برخورداری از تجهیزات مناسب و رعایت فاکتورهای بهداشتی را از اصول مهم در تولید نان کیفی دانست و خاطرنشان کرد: نانوایی یک هنر است اما متأسفانه در ایران به این مسأله مهم توجه نمی‌شود و برخی از شاطران ما از لحاظ علمی تحصیلات مناسبی ندارند و حتی دوره‌های آموزشی مناسبی هم ندیده‌اند.

مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در خاتمه تصریح کرد: همان طور که ذکر شد، نان تازه داراي زمان ماندگاري کوتاهي است و کيفيت آن به شدت به فاصله بين پخت و مصرف وابسته است. يکي از تمهيداتي که در صنعت نان صورت گرفته و توانايي کاهش ضايعات مربوط به بياتي نان را داراست،  مي‌باشد. در اين تکنولوژي خمير در مقياس صنعتي تهيه و منجمد شده و جهت پخت به رستوران‌ها، بيمارستان‌ها، سوپر مارکت ها و حتي منازل فرستاده مي‌شود که کاهش هزينه کارگري و تجهيزات و صرفه جويي در وقت از امتيازاتي است که مي‌توان آن را به کاهش ضايعات نان در اثر استفاده از اين تکنولوژي افزودافزايش 10 درصدي مصرف سالانه اين محصولات در کشورهاي اروپايي خود تأييدي بر امتيازات BOT مي باشد. BOT خود شامل چندين تکنولوژي مي‌باشد که توليد خمير منجمد از آن جمله مي‌باشد.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٢ آذر ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٥٣

 


خروج




قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آینده، ۴ هزار تومان تعیین شد

در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، پس از ارائه گزارش دستگاه‌های مرتبط در خصوص تامین گندم کشور و اقدامات صورت گرفته برای تداوم خودکفایی و ارائه به صرفه‌تر نان به مردم، قیمت خرید تضمینی گندم که پیش از این در شورای اقتصاد مورد تایید قرار گرفته بود، برای سال زراعی آینده، ۴ هزار تومان تعیین شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۵۳۰ up
chf فرانک سويس ۴۵,۲۱۴ down
sek کرون سوئد ۴,۵۹۹ down
nok کرون نروژ ۴,۳۹۰ down
dkk کرون دانمارک ۶,۵۶۳ down
inr روپيه هند ۵۷۰ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۰۴۷ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۳۷۳ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۷۸۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۳۷۳ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۴۸۴ up
zar راند ۲,۴۵۶ up
try لير ترکيه ۵,۴۸۰ up
rub روبل روسيه ۵۳۸ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۲ down
aud دلار استراليا ۲۹,۵۱۶ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۴۷۵ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۰۳ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۴۵۰ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۶ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۶۳۴ down
cny یوان چين ۶,۱۵۶ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۲,۸۴۸ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۶۹ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۷۶۰ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۸,۸۵۷ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۲۳ down
gel لاری گرجستان ۱۲,۷۶۷ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۱۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۰۹۲ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۶ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۶۲۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۶۷ down
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سراوان
سپهر آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...