مدیرعامل شرکت آدرین نان پارسیان:
هنوز فرهنگ استفاده از بهبوددهنده در نان سنتی کشور جا نیفتاده است
اختصاصی/تکتم حبیبی گفت: هنوز فرهنگ استفاده از بهبوددهندهها در میان نانوایان سنتی کشور جا نیفتاده است و رسانهها نقش گستردهای در اشاعه این فرهنگ ایفا خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت آدرین نان پارسیان در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: فعالیت شرکت در حوزه تولید پرمیکسهای غنی و بهبوددهندههای ویژه نانهای حجیم و نیمهحجیم، نانهای رژیمی و نان سنتی بربری است و این محصولات تحت لیسانس اتریش هستند.
وی هدف اصلی شرکت آردین نان پارسیان را خدمت به مردم و ارائه محصولی سالم و ارگانیک در کشور دانست و افزود: متأسفانه در کشور ما هنوز امکانات کافی برای تولید بهبوددهندهها در اختیار نیست و به صورت خودکفا نمیتوانیم به تولید بهبوددهندههایی بپردازیم که ضعفها و مشکلات نان را در کشور کاملاً مرتفع کنند.
حبیبی با بیان اینکه در کشور هنوز فرهنگ استفاده از بهبوددهنده در میان نانوایان سنتی جا نیفتاده است، خاطرنشان کرد: این مسأله قطعاً نیاز به فرهنگسازی دارد و من فکر میکنم رسانهها باید به واسطه تبلیغات، فرهنگسازی گستردهای در این زمینه داشته باشند.
تاریخ: جمعه ٣ آذر ١٣٩٦ ساعت: ٠٨:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|