رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین عنوان کرد:
احداث کارخانههای نان صنعتی به منظور ارتقاء کیفیت نان در استان
اختصاصی/ علی پرزحمت با اشاره به استقبال از احداث کارخانههای نان صنعتی به منظور ارتقاء کیفی نان در استان گفت: معتقدیم کارخانههای نان صنعتی باید گسترش یابد ضمن اینکه در این راستا تا کنون 5 مجوز احداث واحدهای تولید نان صنعتی در استان قزوین صادر نمودیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در گفتوگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: پیرو بخشنامه دولت در سال 94مبنی بر آزادسازی نان، ما در استان قزوین واحدهای سنگکپز را به طور کامل آزاد کردیم و خوشبختانه این اقدام موجب ارتقاء کیفیت آرد و نان در استان شده است. ناگفته نماند که طرح آزادسازی را در روستاها و مناطق کمتر توسعهیافته عملیاتی نکردیم و صرفاً در مناطق شهری اجرایی شده است که امیداریم امسال به طور کامل در کشور همهگیر شود.
وی با اشاره به تأثیر آزادسازی نان در کاهش اسراف و ضایعات نان و ارتقاء کیفیت نان عنوان کرد: از دیگر اقدامات سازمان در راستای کیفیسازی نان در قزوین احداث کارخانههای نان صنعتی است که تا کنون 5 مجوز صادر شده است و معتقدیم که کارخانههای نان صنعتی باید گسترش پیدا کند زیرا کیفیت نان صنعتی بالاتر بوده و همچنین ماندگاری بیشتری دارد و با داشتن شناسنامه نظارت بر روند تولید این نانها با دقت بیشتری انجام میگیرد.
پرزحمت در ادامه گفت: هنگام بازرسیهای کارشناسان سازمان، ارائه کارت بهداشت و کارت گذراندن دوره آموزشی از سوی نانوایان الزامی است و در صورتی که نانوا این دو کارت را ارائه ندهد تذکر داده خواهد شد و اگر برای اخذ این دو کارت اقدام نکرده و این تخلف طی بازدیدهای دائمی تکرار شود، جرایمی چون تعطیلی موقت واحد نانوایی و در نهایت ابطال پروانه کسب اعمال خواهد شد.
تاریخ: چهارشنبه ٧ تير ١٣٩٦ ساعت: ٠٠:٢٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|