نانوای حجیم و نیمهحجیم:
احداث نانوایی باید بر مبنای اصول باشد
اختصاصی/ندرت اکبری با بیان اینکه احداث نانوایی باید بر مبنای اصول باشد، گفت: متأسفانه در حال حاضر با حذف حدود صنفی شاهد روی کار آمدن غیراصولی واحدهای نان حجیم و نیمهحجیم هستیم که این امر باعث ایجاد هرج و مرج در فضای صنف شده است.
وی افزود: از سال گذشته تا کنون صدها بار شکایت خود را از وضعیت نابهسامان موجود به اتحادیه اعلام کردم که هربار مسئولین اتحادیه میگویند رسیدگی میشود اما از آن زمان تا کنون هیچ نتیجهای نگرفتهام.
اکبری گفت: افرادی همانند من که نزدیک به 30 سال در این حرفه زحمت کشیده و پیشکسوت هستند، حالا به اجبار برای اداره امور زندگی و هزینهها از منابع شخصی هزینه میکنند. این در حالی است که با وجود تمام مشکلات هنوز فرهنگ مصرف نان حجیم در برخی مناطق تهران ضعیف است و تمامی این مشکلات موجب شده ما نسبت به شغلمان بیانگیزه شویم.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:١٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|