مدیرعامل گروه صنایع غذایی ارکازه:
فرهنگسازی نانهای سبوسدار به درستی صورت نمیگیرد
اختصاصی/ غلامرضا مرادی بیان کرد: متاسفانه بیشترین مشکلی که بابت فرهنگسازی نانهای سبوسدار وجود دارد، این است که رسانهها فقط به مردم میگویند نان سبوسدار بخورید اما این را که چه نوع نان سبوسداری سالم و استاندارد است، به مردم اطلاعرسانی نمیکنند.
مرادی با بیان اینکه دولت باید تولید آرد و نان سبوسدار را در کشور الزامی کند، اظهار کرد: فرهنگسازی در این زمینه هزینهبر است و متاسفانه هیچ ارگانی هزینه آن را متقبل نمیشود. لذا اگر هرکس در بخش خصوصی به زعم خود در این زمینه فرهنگسازی کند، فرهنگ مصرف نانهای سبوسدار در سطح جامعه به مرور جا میافتد اما قطعا اگر دولت به این مسأله ورود کند، فرهنگسازی سرعت خواهد گرفت.
مدیرعامل گروه صنایع غذایی ارکازه افزود: متاسفانه برخی تولیدکنندگان نان از بیاطلاعی مردم سوء استفاده کرده و نانهایی را تولید میکنند که فاقد ارزش و خاصیت غذایی بوده و فقط رنگ تیره دارند و مردم به اشتباه به مصرف این نانها گرایش پیدا میکنند. لذا با توجه به این مساله، قبل از هرچیز باید فرهنگسازی صحیح و اصولی صورت گیرد و مردم بدانند که صرفا رنگ تیره نان نشاندهنده سبوسدار بودن آن نیست!
تاریخ: سه شنبه ١٣ آذر ١٣٩٧ ساعت: ١١:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|