به منظور ارتقاء کیفیت نان در استان چهارمحال و بختیاری صورت گرفت؛
توسعه تولید نانهای حجیم و صنعتی
اختصاصی/مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در جهت افزایش کیفیت نان در استان چهارمحال و بختیاری در راستای افزایش واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم و کارخانه نانهای صنعتی گام برداشتهایم که البته یک کارخانه بزرگ تولید نان صنعتی در استان به تازگی راهاندازی شده است اما با توجه به اینکه فرهنگ عمده مصرف نان در استان به نانهای سنتی گرایش دارد.
کیقباد قنبری در گفتوگو با غلات نیوز با اشاره به اقدامات انجام شده شرکت غله در جهت ارتقاء کیفیت نان استان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، به طور جدی آموزش نانوایان را با همکاری سازمان فنی و حرفهای در دستور کار قرار دادهایم.
ضمن اینکه یک گروه بازرسی متشکل از شبکه بهداشت، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره استاندارد و شرکت غله به منظور پایش وضعیت نانواییها به صورت مستمر در سطح استان تشکیل شده است.
قنبری در ادامه با بیان اینکه در صورتی که نانوایان انگیزهای برای تولید کیفی نداشته باشند، اقدامات صورت گرفته در جهت افزایش کیفیت نان جواب نخواهد داد، گفت: کیفیت نان در گرو افزایش نرخ و ایجاد انگیزه در نانوایان محقق خواهد شد.
تاریخ: چهارشنبه ٩ آبان ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|