مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک مطرح کرد:
اختصاص فضایی در شرکت غله به منظور ایجاد پارک علم و فناوری درجهت افزایش کیفیت نان
اختصاصی/دکتر محمود یوسفی بیان کرد: قرار است فضایی را در شرکت غله منطقه یک به منظور ایجاد پارک علم و فناوری برای بحث صنعت غذا با اولویت گندم، آرد و نان، به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص دهیم که بیشترین تمرکز، روی بحث کیفیت نان خواهد بود.
یوسفی درباره وضعیت تولید آرد در استان تهران گفت: صنعت آرد استان تهران انصافاً یکی از صنایع بهروز دنیاست و کارخانههای ما تلاش نمودهاند از بهروزترین و پیشرفتهترین دستگاهها استفاده کنند. در مجموع خوشبختانه آردی که در کارخانههای استان تهران تولید میشود، از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است.
وی با اشاره به وضعیت ذخیرهسازی استان تهران تصریح کرد: در حال حاضر به لحاظ ذخیرهسازی در سطح منطقه یک، از ظرفیت بسیار خوبی برخورداریم و برنامه حمل داده شده، ما را حداقل بیش از یک سال از بابت ذخیرهسازی گندم تأمین خواهد کرد.
یوسفی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه کیفیت نان از زوایای مختلفی قابل بررسی است، گفت: به عقیده من، نان ما کیفی است اما هنوز بسیار جای کار دارد. نان اصلیترین غذای سفره جامعه است و فقیر و غنی از نان استفاده میکنند بنابراین هرچه نان ما سالمتر و غنیتر باشد، قطعاً سلامت جامعه را بیشتر تحت تأثیر قرار خواهد داد.
وی افزود: قرار است فضایی را در شرکت غله منطقه یک به منظور ایجاد پارک علم و فناوری برای بحث صنعت غذا با اولویت گندم، آرد و نان، به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص دهیم که بیشترین تمرکز روی بحث کیفیت نان خواهد بود. آکادمی ملی نان هم هست که قرار است آموزش را در این مکان دنبال کنیم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ادامه داد: اعتقاد من بر این است که قطعاً هرچه دانش کارگر و نیروی انسانی شاغل در واحد نانوایی و همچنین کارخانههای آرد بیشتر باشد و آگاهی بالایی نسبت به شغل خود داشته باشند، بر تولید محصول کیفی مؤثر خواهد بود.
یوسفی خاطرنشان کرد: فعال نمودن آکادمی و ایجاد پارک علم و فناوری نشان از این دارد که ما برای کیفیت تلاش میکنیم. نگاه ما به آکادمی، یک نگاه ملی است و برای توسعه و پیشرفت آن از طرحهای آکادمیهای سایر نقاط دنیا کمک میگیریم.
تاریخ: شنبه ٢١ مهر ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|