استفاده از بهبوددهندهها در برخی کشورهای دنیا ممنوع است
اختصاصی/ یک نانوای حجیم و نیمهحجیم گفت: زمانی قرار بود واحدهای نان صنعتی کم کم جایگزین نانواییهای سنتی شود اما برعکس شد. نانواییهای سنتی بیشتر شدند و سرمایههای مملکت را به باد دادند و سوءاستفادههای زیادی صورت گرفت.
میرلطیفی در گفتوگو با پایگاه خبری غلات نیوز بیان کرد: افزایش بیرویه واحدهای تجاری بهخصوص نانواییها، باعث رکود اقتصادی این صنف شده است. بر اساس آنچه گفته شده، برای هر 235 نفر، یک واحد کسبی کافی است اما متأسفانه در ایران و در بعضی از شهرها برای هر 25 نفر یک واحد کسبی به وجود آمده است. یعنی اگر جمعیت را به تعداد واحدهای کسبی تقسیم کنیم به عدد 25 و یا در بعضی موارد به عدد 15 میرسیم که فاجعه است و اقتصاد شهری را نابود کردهایم.
میرلطیفی آموزش را رکن اصلی بهبود کیفیت نان دانست و گفت: اما آنچه باید انجام شود، آموزش دیدن نانوایان از متخصصان باوجدان است تا از راههای صحیح، تولید نان سالم را بیاموزند و دولت هم برای سلامتی مردم از هزینههای نانوایان کم کند تا نانوا بتواند ادامه حیات دهد. تولید نان با خمیرترش و همچنین خمیرمایه، مانند گذشته در حال پیدا کردن جای خودش است. آکادمی نان را باید حمایت کرد، همچنین صاحبان نانواییها و یا مباشرین آنها و شاطرها را باید آموزش داد و دولت باید قول بدهد هرکس مدرکی از این آکادمی داشته باشد، تسهیلات لازم را برایش از طرف اتحادیه مربوطه در نظر خواهند گرفت.
این نانوای پیشکسوت در پایان گفت: آموزش، موضوعی بسیار مهم در کشور است خصوصاً برای نان. پس لازم است که یاد بگیریم و یاد بدهیم.
تاریخ: يکشنبه ١٧ تير ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|