صفحه اصلی > نان > حجیم و نیمه حجیم 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک مطرح کرد:

  برای توسعه مصرف نان های حجیم و نیمه حجیم و صنعتی باید کیفیت را ارتقا دهیم

  اختصاصی/امیرحسین احمدخانلو با اشاره به راهکارهای مناسب به جهت فرهنگ‌سازی برای مصرف و تولید نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و نان‌های صنعتی تصریح کرد: نخست اینکه باید رژیم و وعده‌های غذایی مردم اصلاح شود و دوم اینکه کیفیت این محصولات را ارتقاء دهیم.

            

 در واقع با توسعه فرهنگ استفاده از نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و صنعتی هزینه درمان بسیاری از بیماری‌ها که ناشی از رژیم نامناسب غذایی و همچنین مصرف نان‌های غیراستاندارد در کشور اتفاق می‌افتد کاهش خواهد یافت ضمن اینکه میزان ضایعات نان هم به حداقل خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: تولید و توسعه مصرف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و صنعتی در کشور نیازمند تعبیه یک‌سری زیرساخت‌هایی است که متأسفانه هنوز در کشور ما فراهم نیست. محصولات شرکت نان‌آورد پانیک دارای یک‌سری استانداردهای حرارتی و بهداشتی خاص است که با توجه به شرایط متفاوت آب و هوایی در کشور برای جابه‌جایی نیازمند ناوگان حمل و نقل قوی‌ خواهیم بود.
خواص این محصول به گونه‌ای است که هنگام تولید در تونل‌های انجماد به خمیر شوک وارد شده و این مسأله موجب می‌شود محصول در حالت فریز ماندگاری بالایی داشته باشد پس اگر درجه حرارت هنگام حمل و نقل به شکل مطلوب رعایت نشود به مواد غذایی صدمه وارد خواهد شد و ما به این منظور زیرساخت‌هایی را مطابق با استانداردهای جهانی فراهم نموده‌ایم که محصولات با شرایط دمایی خاص و متناسب جابه‌جا شوند.
مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در بخش بعدی سخنانش با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم با کیفیت پایین تولید می‌شوند، خاطرنشان کرد: در واقع ما باید برای تولید این نوع نان‌ها کشورهای صاحب این صنعت را به عنوان ملاک و الگو قرار دهیم. نان‌های حجیم نسبت به نان‌های مسطح به لحاظ سلامتی و بهداشتی بهتر هستند ضمن اینکه در تولید این نوع نان‌ها تخمیر به شکل مناسب انجام می‌شود در حالی که هنوز مصرف آن در کشورمان همگانی نشده و صرفاً قشر خاصی این نوع نان‌ها را در سبد غذایی خود دارند.
وی در ادامه گفت: در کشورهایی مانند انگلستان 50 درصد از مردم به تکنولوژی نان‌های فریز روی آورده‌اند اما متأسفانه این تکنولوژی در ایران صفر است.
احمدخانلو اهمیت به مسأله آموزش، برخورداری از تجهیزات مناسب و رعایت فاکتورهای بهداشتی را از اصول مهم در تولید نان کیفی دانست و خاطرنشان کرد: نانوایی یک هنر است اما متأسفانه در ایران به این مسأله مهم توجه نمی‌شود و برخی از شاطران ما از لحاظ علمی تحصیلات مناسبی ندارند و حتی دوره‌های آموزشی مناسبی هم ندیده‌اند.

مدیرعامل شرکت نان‌آورد پانیک در خاتمه تصریح کرد: همان طور که ذکر شد، نان تازه داراي زمان ماندگاري کوتاهي است و کيفيت آن به شدت به فاصله بين پخت و مصرف وابسته است. يکي از تمهيداتي که در صنعت نان صورت گرفته و توانايي کاهش ضايعات مربوط به بياتي نان را داراست،  مي‌باشد. در اين تکنولوژي خمير در مقياس صنعتي تهيه و منجمد شده و جهت پخت به رستوران‌ها، بيمارستان‌ها، سوپر مارکت ها و حتي منازل فرستاده مي‌شود که کاهش هزينه کارگري و تجهيزات و صرفه جويي در وقت از امتيازاتي است که مي‌توان آن را به کاهش ضايعات نان در اثر استفاده از اين تکنولوژي افزودافزايش 10 درصدي مصرف سالانه اين محصولات در کشورهاي اروپايي خود تأييدي بر امتيازات BOT مي باشد. BOT خود شامل چندين تکنولوژي مي‌باشد که توليد خمير منجمد از آن جمله مي‌باشد.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٢ آذر ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٥٣

 


خروج




دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...