مدیرعامل شرکت نان دوران سبوس آویژه:
کلید اصلی ارتقاء کیفیت و سالمسازی نان در کشور، آزادسازی است
اختصاصی/ علی ظفری گفت: در صورتی که آزادسازی آرد و نان در کشور اتفاق بیفتد، مردم حق انتخاب پیدا خواهند کرد و در این صورت گرایش به مصرف نانهای حجیم و نیمهحجیم و صنعتی در کشور به مرور ایجاد خواهد شد. در واقع کلید اصلی ارتقاء کیفیت و سالمسازی نان در کشور، آزادسازی است.
تاریخ: شنبه ١١ آذر ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٣٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|