رئیس اتحادیه نانوایان اهواز:
اگر نرخ خمیرمایه تعادلی نشود، کیفیت نان را نشانه خواهد گرفت/ دردسرهای نانوایان در تأمین خمیرمایه
اختصاصی/ امیر دهقان گفت: در چند سال اخیر روند استفاده از جوش شیرین در واحدهای نانوایی مجاز، کم و حتی به صفر درصد رسیده و متأسفانه افزایش ناگهانی قیمت خمیرمایه و محدودیت عرضه در بازار، دوباره این احتمال را به وجود میآورد که نانوایان به سراغ جوش شیرین بروند.
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز در گفتوگو با غلات نیوز تصریح کرد: با توجه به تأخیر در اعلام نرخ نان، متأسفانه واحدهای صنفی نانوایی ما از بهسازی و نوسازی در یک سال گذشته صرف نظر کردهاند و علاوه بر این بسیاری از کارفرمایان با توجه به شرایط مالی به جای کارگران حرفهای و متخصص، به سراغ کارگران غیرحرفهای رفتهاند.
دهقان ادامه داد: مسلماً استفاده از تجهیزات حرفهای و تخصصی و بهرهگیری از نیروی انسانی متخصص و ماهر، بر کیفیت نان تأثیرگذار است. در سنوات قبل غالباً کارگران ما به دلیل دستمزدهای پایین به کشور همسایه، عراق، مهاجرت میکردند و این مسأله نان سنتی اهواز را دچار چالش کرده بود.
وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر با اعلام نرخ جدید نان، وضعیت رو به بهبود است.
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با انتقاد از وضعیت عرضه خمیرمایه در بازار اظهار کرد: با توجه به افزایش ارزش دلار نسبت به ریال، صادرات خمیرمایه به نفع تولیدکنندگان است. در مجموع اگر خمیرمایه به نرخ تعادلی نرسد، قطعاً کیفیت نان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ تير ١٣٩٩ ساعت: ١١:١٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|