یک نانوا در گفتوگو با غلات نیوز:
تهران، طرفدار نان کامل ندارد
اختصاصی/اکبر یوسفی، نانوای اهل اصفهان است که در یکی از محلههای شمالی تهران در حرفه نانوایی به فعالیت میپردازد. این نانوا الگوی تولید نان سالم را از اصفهان با خود به تهران آورده و در «نانکده نصف جهان» نان کامل میپزد.
وی افزود: افرادی که یک بار برای خرید نان به نانکنده نصف جهان مراجعه میکنند، مشتریان دائمی ما میشوند. اگرچه استقبال از سوی شهروندان تهرانی زیاد نیست اما افرادی هم که نان کامل را جایگزین نانهای سفید کردهاند، هدفشان فقط حفظ سلامتی است و به این نتیجه رسیدهاند که آرد سفید فاقد ارزش غذایی بوده و مصرف نانهای سفید، بیماریزا است.
این نانوا در ادامه با اشاره به مشکلاتش در خصوص تأمین آرد کامل در تهران گفت: متأسفانه آرد کامل در تهران تولید نمیشود و ما مجبوریم آردمان را از اصفهان سفارش بدهیم.
تاریخ: شنبه ٦ ارديبهشت ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٥٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|