یک متخصص تغذیه در گفتوگو با غلات نیوز تأکید کرد:
هویت نان سنگک نباید زیر سؤال برود
اختصاصی/دکتر موسی صالحی گفت: اگر نانوایان سنگکپز کشور نمیتوانند با آرد 7 درصد سبوسگیری شده این نان را بپزند، باید نوع نان خود را به لواش و بربری تغییر دهند اما هویت نان سنگک را زیر سؤال نبرند.
دکتر صالحی ادامه داد: در واقع وقتی میزان سبوسگیری آرد از 7 درصد بالاتر رفته و به 12 و 18 میرسد، اصلیترین فاکتوری که از دست میرود، ویتامینهای گروه B است. به عبارت دیگر، قند این نانها عاری از هرگونه ویتامین است و در بدن تبدیل به انرژی نمیشود و بدین ترتیب اگر نانی بخوریم که قند زیادی بدون ویتامین B به بدن منتقل کند، همه این قند تبدیل به بیماری خواهد شد. پس خوردن این نان چه فایدهای برای سلامت مصرفکننده دارد؟
این متخصص تغذیه در ادامه خاطرنشان کرد: تنها نانی که طبق بخشنامه وزارت بهداشت و وزارت کشور باید با آرد 7 درصد سبوسگیری شده تولید شود، نان سنگک است و عملاً اگر این نان را از مردم بگیریم نتیجهای جز افزایش بیماریهای غیرواگیر از جمله افزایش چربی، چاقی، کبد چرب و فشار خون و غیره در جامعه نخواهد داشت.
تاریخ: چهارشنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|