نانوای سنگکپز تهرانی در گفتوگو با غلات نیوز:
مشتریان بر افزودن سبوس روی سطح نان اصرار دارند!
اختصاصی/ علی سلیمانی که نانوای نیمهیارانهای سنگک در تهران است، گفت: با اینکه ما نانوایان میدانیم افزودن سبوس به صورت جداگانه روی سطح نان،ارزش غذایی آن را از بین میبرد اما متاسفانه مشتریان اصرار بر دریافت این نوع نانها از ما دارند و مسئولین دولتی باید فرهنگ نانهای سبوسدار استاندارد را در میان مردم اصلاح کنند.
وی افزود: متاسفانه نرخی که در حال حاضر از سوی دولت ابلاغ شده، کارشناسی شده نیست و با نرخ قبلی ما متفاوت است درواقع قبل از این، ما سنگک ساده را به نرخ 2 هزار تومان میفروختیم و در حال حاضر طبق اعلام دولت باید به نرخ 1800 تومان به مشتری عرضه کنیم.
سلیمانی با بیان اینکه در حال حاضر نان سنگک را با آرد 15 درصد سبوسگیری شده تولید میکند،اظهار کرد: متاسفانه مشتریان خواهان نان سفید هستند و بعضا از آردهای 15 درصد سبوسگیری شده هم گله میکنند.
این نانوای سنتی در ادامه تصریح کرد: اگر قرار به فرهنگسازی برای اصلاح الگوی تولید و مصرف نانهای استاندارد سبوسدار باشد، دولت باید همه نانوایان را چه در صنف سنتی و چه در صنف حجیم و نیمهحجیم موظف به تولید نان با آرد سبوسدار نماید.
در حال حاضر نانهای باگت با آرد 23 درصد سبوسگیری شده و نانهای سنتی لواش و تافتون با آرد 18 و 21 درصد سبوسگیری شده تولید میشوند و استفاده از آرد سفید در تولید این نوع نانها موجب گردیده ذائقه جامعه به غلط به نانهای سفید گرایش یابد، از این رو در راستای اصلاح الگوی تغذیهای جامعه، ضرورت استفاده از آرد سبوسدار باید در همه نانها اجرایی شود.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ مهر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٢٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|