نانوای پیشکسوت در گفتوگو با غلات نیوز:
مردم از نانهای تیره رنگ استقبال نمیکنند
اختصاصی/ حبیب فرزانه نانوای پیشکسوت تهرانی که نزدیک به 6 دهه است خبازی میکند، گفت: مردم از نانهای تیره استقبال نمیکنند و به دنبال نانهای خوشخوراک هستند.
وی افزود: طبق استاندارد، نان سنگک باید با آرد 7 تا 10 درصد سبوسگیری شده تولید شود در حالیکه متاسفانه مشتریان از این نانها استقبال نمیکنند.
فرزانه با اشاره به اینکه تولید آرد سبوسدار مخصوص نان سنگک نیاز به گندم مرغوب دارد، ادامه داد: ضروری است که آگاهی مردم نسبت به فواید تغذیهای نانهای سبوسدار (تیره) افزایش یابد و مسئولین مربوطه باید در این زمینه برنامهریزی کنند.
تاریخ: دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ ساعت: ١١:٣٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|