رئیس اتاق اصناف شهرستان رودبار:
تعداد نانواییها کمتر شود کیفیت نان بالاتر میرود
اختصاصی/ سیدیونس حسینی گفت: برای ارتقاء کیفیت نان لازم است جلوی صدور مجوزهای بیرویه را برای احداث نانوایی بگیرند. متأسفانه سوءمدیریت در این مسأله موجب احداث بیرویه واحد صنفی نان و به تبع آن ورود افراد غیرمتخصص به حرفه نانوایی در سراسر کشور شده است.
وی افزود: در شرایط فعلی با توجه به فشاری که هزینههای سربار به نانوایان تحمیل میکند غالباً کارفرمایان برای صرفهجویی در هزینهها به سراغ کارگران غیرفنی میروند و این مسأله تأثیر صد درصدی بر افت کیفیت نان دارد.
حسینی ادامه داد: اما با توجه به اینکه در میان شهرستانهای استان گیلان نان در شهرستان رودبار سرانه مصرف بالاتری دارد نانوایان ما تلاش میکنند تا نان کیفی تولید و به مشتری عرضه کنند.
تاریخ: دوشنبه ١٧ تير ١٣٩٨ ساعت: ١١:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|