برگزاری دوره آموزشی ارتقاء سلامت نان در یزد
اختصاصی/ به گفته رئیس اتحادیه نانوایان یزد، به منظور ارتقاء سلامت نان یک دوره آموزشی 6 روزه از سوی مرکز بهداشت شهرستان یزد از ششم تا دوازدهم خردادماه برگزار شده است.
جلال پیروزیفر در گفتوگو با غلات نیوز با بیان اینکه دوره آموزشی ارتقاء سلامت نان با هدف بررسی میزان سبوس و کنترل مصرف نمک در نان برگزار گردیده، گفت: از حدود 600 واحد نانوایی مستقر در شهرستان یزد، 500 واحد در این دوره آموزشی شرکت کردند.
وی در ادامه به افزایش مصرف نمک در واحدهای سنتیپز این شهرستان به دلیل پختهای تنوری اشاره نمود و از تشکیل کارگروهی به منظور کنترل نمک نان در یزد خبر داد.
رئیس اتحادیه نانوایان یزد افزود: همچنین به طور همزمان همایشی هم در راستای کاهش مصرف نمک در نان از سوی اتحادیه یزد برگزار نمودیم و کلیه خبازان شهرستان و نیز مسئولین استانی حضور به هم رساندند.
تاریخ: دوشنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ١٦:٠٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|