معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری:
نظارت بر واحدهای صنفی نان در ایام نوروز تشدید میشود/ میزان تخلف کمفروشی حدوداً به صفر رسیده است
اختصاصی/حسن شمسیپور بیان کرد: یکی از اهداف جامع در طرح نظارتی ویژه ایام نوروز، نظارت ویژه بر واحدهای نانوایی است. در این طرح از نحوه پخت واحدها، سطح کیفیت نان و نحوه اجرای کشیکها بازدید خواهد شد.
شمسیپور با اشاره به اینکه علاوه بر بازدید اختصاصی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، گشت مشترکی متشکل از شرکت غله و خدمات بازرگانی، اداره بهداشت و تعزیرات حکومتی از واحدهای صنفی نان بازدید خواهند کرد، گفت: با توجه به راهاندازی سامانه آرد سایر مصارف، شیوه پخت، رعایت قیمتگذاری و میزان سهمیه اخذ شده واحدهای آزادپز نیز از سوی بازرسان ما مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت که البته در ایام نوروز این بازرسیها با جدیت بیشتر انجام خواهد شد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد: در میان بازرسی از واحدهای نانوایی، کمتر از 2 درصد تخلف ثبت میشود که عمدتاً ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی نانوایان است. البته در سنوات گذشته به دلیل ثابت بودن نرخ نان، کمفروشی از تخلفات عمده و شایع واحدهای صنفی نان در سطح استان بود که خوشبختانه با اصلاح قیمت نان میزان این تخلف در واحدهای نانوایی حدوداً به صفر رسیده است.
تاریخ: دوشنبه ١٣ اسفند ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٥٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|