در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
دلیل افت کیفی نان همدان، ورود گندمهای تازه به چرخه آسیابانی بوده است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: ورود گندمهای تازه به چرخه آسیابانی کارخانهها در مقطع اول سال، منجر به افت کیفی نان طی یک برهه زمانی شده است.
وی افزود: به منظور ارتقای کیفیت آرد و اصلاح وضعیت نان، بخشی از گندمهای وارداتی به استان همدان تخصیص داده شده است.
بکائی ادامه داد: طی یک الی دو روز آینده، آرد استحصالی اختلاط شده با گندم وارداتی، در اختیار نانوایان قرار خواهد گرفت و مشکل کیفیت آرد نیز رفع خواهد شد.
تاریخ: سه شنبه ٢٥ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١١:١٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|