مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان:
تحول در کیفیت را از شعار به عمل تبدیل کردهایم
اختصاصی / نسرین صاحبی گفت: ما همواره انتقادات و پیشنهادهای مشتریان را میپذیریم و در راستای بهبود کیفیت و نیازسنجی مخاطب در جهت تأمین نیاز تخصصی بازار، از آن بهره میگیریم.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: دغدغه و هدف اصلی ما، حفظ سلامت جامعه است که این امر با تولید آرد باکیفیت، محقق خواهد شد.
وی افزود: در واقع به منظور ارتقاء کیفیت آرد، کنترل گندم ورودی به کارخانه تا محصول نهایی خروجی از واحد آسیابانی، بسیار حائز اهمیت است.
صاحبی ادامه داد: ما در ابتدای امر کیفیت مواد اولیه گندم را به دقت بررسی میکنیم و در این مرحله کنترل شرایط نگهداری گندم در سیلوها حائز اهمیت است. کنترل آسیاب گندم، نمونهبرداری از آرد تولیدی، کنترل کیفیت آرد تولیدی و آنالیز شاخصههای کیفی آرد تولیدی نیز در مراحل بعدی به ارتقاء و حفظ کیفیت محصول نهایی کمک شایانی میکند.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان خاطرنشان کرد: ما در صورت نیاز برای بهبود کیفیت، از بهبوددهندههای مورد تأیید وزارت بهداشت یا عملیات اختلاط گندمها کمک میگیریم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت کنترل شرایط نگهداری آرد در سیلوهای ذخیرهسازی تصریح کرد: اگرچه کنترل و آنالیز مستمر مراحل تولید، کیفیت محصول نهایی را بسیار تحتالشعاع قرار میدهد اما باید شرایط نگهداری آرد پس از تولید نیز بسیار مورد توجه قرار گیرد.
صاحبی در ادامه بیان کرد: به منظور تعامل و ارتباط مستمر و قوی با مشتری، ما از یک سامانه ثبت شکایت و نظرسنجی برخورداریم که مشتریان در صورت نارضایتی از کیفیت آرد، به سامانه مراجعه و شکایات خود را ثبت میکنند و خوشبختانه تا کنون آرد وحدت سراوان هیچگونه شکایت ثبت شدهای در این سامانه نداشته است.
تاریخ: سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٤:١٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|