مدیر کنترل کیفی کارخانه آرد مریانجکار تأکید کرد:
دانش نانوایان نسبت به افزودنیها باید ارتقاء یابد
اختصاصی/نغمه فرهمند با تأکید بر اینکه استفاده از افزودنیها در واحدهای صنفی نان باید به شدت کنترل شود و سطح آگاهی نانوایان درباره این مسأله ارتقاء یابد، گفت: استفاده از اصلاحکنندهها در پروسه آسیابانی از جانب دستگاههای ذیربط تحت کنترل است و این پروسه در واحدهای صنفی نان هم باید پیاده شود. متأسفانه برخی افزودنیهای غیرمجاز از روی ناآگاهی در فرایند پخت به نان اضافه میشوند.
فرهمند ادامه داد: مدتی از اصلاحکنندههای آرد به منظور بهبود کیفیت گندمها استفاده کردیم اما متأسفانه این افزودنیها چندان روی فاکتور کیفیت اثرگذار نبوده است ضمن اینکه در آن برهه نارضایتی نانوایان را نیز بابت ایجاد حساسیتهای پوستی در پی داشت. همچنین اینکه با توجه به افزایش ناگهانی قیمت اصلاحکنندهها، استفاده از آنها برای کارخانههای دیگر مقرون به صرفه نیست.
مدیر کنترل کیفی کارخانه آرد مریانجکار در ادامه به برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه مسئولین فنی از سوی شرکت غله، اداره استاندارد و اداره نظارت بر مواد غذایی استان اشاره نمود و گفت: متأسفانه اغلب آموزشها در حوزه آرد نیست و با توجه به اهمیت این بخش از صنعت غذایی، بسیار ضروری است که دورههای آموزشی ویژه مسئولین فنی به صورت تخصصی در حوزه آرد برگزار شود. البته باید گفت آموزش نانوایان بیش از این حائز اهمیت است و اتحادیه صنف باید قبل از صدور پروانه، در خصوص آموزش نانوا روشهای سختگیرانه اعمال نماید.
تاریخ: يکشنبه ٢٩ ارديبهشت ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|