مدیرکنترل کیفی کارخانه آرد خوشه طلایی سپید:
باتوجه به بحران آب در کشور، باید به فکر تولید بهینه و کیفی گندم بود
اختصاصی/ شیرین محمدی نیا بیان کرد: متاسفانه کشاورزان صرفا به فکر کمیت تولید بوده و تلاشی برای کاشت کیفی نمیکنند. لذا باتوجه به دغدغه و بحران آب در کشور باید به فکر تولید بهینه در کشور بود و در این راستا کشاورزان باید به سمت تولید باکیفیت ترغیب شوند.
وی ادامه داد: باتوجه به کاهش تولید استان در سال جاری، گندم مورد نیاز کارخانههای خراسان رضوی از استانهای دیگر تامین شد و غالبا کیفیت گندمهایی که از سایر استانها به مشهد میآید، در حد متوسط است.
محمدینیا با تاکید بر اینکه برای افزایش کیفیت آرد نیاز به گندم باکیفیت بالاتر داریم، بیان کرد: در واقع ما هر گندمی را که وارد کارخانه میشود، به صورت جداگانه ذخیرهسازی میکنیم تا بتوانیم بر اساس کیفیتی که لازم است، گندمها را بوجاری و وارد خط تولید کنیم.
مدیر کنترل کیفی کارخانه آرد خوشه طلایی سپید در ادامه در خصوص استفاده از اصلاحکنندههای آرد به منظور جبران ضعف کیفیت گندمها گفت: اعتقادی به استفاده از بهبوددهندهها و اصلاحکنندهها نداریم و در واقع اعتقاد ما بر این است که آرد باید همواره حالت ارگانیک خود را در فرایند تولید حفظ نماید و حتیالامکان با اختلاط و رعایت نکات فنی، تلاش میکنیم کیفیت را به حد استاندارد برسانیم. البته بهبوددهندهها میتوانند کیفیت را بهبود ببخشند اما غالبا عوارضی را به همراه دارند و در مواقعی که کارخانه به هیچعنوان به گندم کیفی دسترسی نداشته باشد، ناچار است به استفاده از این افزودنیها روی بیاورد.
محمدینیا در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: متاسفانه گندمهایی که به کارخانه میآیند، عمدتا افت بسیار بالایی دارند که این مساله ناشی از مشکلاتی است که در حین برداشت گندم در مزارع به وجود میآید. از این رو کشاورزان باید برای برداشت مناسب، تحت آموزش قرار گیرند و نیز امکانات مکانیزه مناسبتری برای برداشت گندمها تعبیه شود.
تاریخ: سه شنبه ٩ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ٠٦:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|