مدیر کنترل کیفیت صنایع آرد ورامین:
فرهنگ تولید آرد و نان سبوسدار باید اجباری شود
اختصاصی/عذرا ملامهدی بیان کرد: همانطور که غنیسازی آرد با اسید فولیک و آهن را اجباری کردند، تولید نان سبوسدار هم باید در کشور اجباری شود.
ملامهدی در ادامه با بیان اینکه خوشبختانه فرهنگ مصرف نان سبوسدار در میان مردم هم نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، گفت: متأسفانه طی دورهای بسیار مشاهده میشد که در واحدهای نانوایی سبوس را به صورت جداگانه روی سطح نان اضافه میکردند (اگر در واحدهای صنفی تولید نان زمان تخمیر لازم رعایت گردد، آنزیم فیتاز در خمیر تشکیل میشود که نمکهای فیتاز را شکسته و موجب جذب املاح در بدن خواهد شد) و از این بابت پول بیشتری هم از مشتریان دریافت میکردند اما خوشبختانه با این مسأله مقابله شد و در حال حاضر این اتفاق را کمتر در واحدهای نانوایی شاهد هستیم.
مدیرکنترل کیفیت صنایع آرد ورامین در خاتمه با بیان اینکه متولیان امر باید نظارت خود را بر واحدهای صنفی تولید نان بیشتر کنند، اظهار کرد: دستگاههای ذیربط باید پروسه تولید نان را به دقت تحت کنترل قرار دهند تا نانی بهداشتی و استاندارد روانه سفرههای مردم شود.
تاریخ: چهارشنبه ١٢ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|