مسئول فنی کارخانه آرد آسبان مطرح کرد:
مهمترین عوامل تأثیرگذار در افزایش کیفیت آرد
اختصاصی/ معصومه بمانی با اشاره به مهمترین عواملی که به افزایش کیفیت آرد کمک میکند، گفت: بهروزرسانی دستگاهها، سرویس نگهداری و کنترل عملکرد دستگاهها، مشروطسازی گندم، رعایت مدت زمان خواب گندم برحسب نوع واریتهها و اختلاط مناسب، از عواملی است که به افزایش کیفیت آرد کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: در مواقع بیکیفیتی گندمها، استفاده از بهبوددهندهها فقط تا حدی جوابگو خواهد بود. در شرایطی که گندم وضعیت مناسبی نداشته باشد، قاعدتاً دز مصرف بهبوددهندهها بالاتر میرود که این هزینه برای کارخانهها مقرون به صرفه نیست بنابراین تلاش میکنیم تا حتیالامکان با اختلاط، مشکل را رفع نماییم.
بمانی افزود: متولیان حوزه گندم باید قبل از پروسه کاشت، گندم را تحت کنترل قرار دهند و برای کیفیسازی گندم تلاش کنند تا گندم مرغوب به دست کارخانههای آرد کشور برسد.
تاریخ: دوشنبه ٢٩ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|