مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی آرد زر:
مصرفکنندگان باید از مضرات کاربرد سبوس خام در حین پخت نان آگاه شوند
اختصاصی/عبدالقادر عنایتی با بیان اینکه افزودن سبوس به خمیر نان در حین پخت به لحاظ سلامتی و بهداشتی صحیح نیست، گفت: متأسفانه در برخی از واحدهای تولیدی نان این اقدام صورت میگیرد. باید مصرفکنندگان را از مضرات کاربرد سبوس خام در حین پخت نان، آگاه سازیم تا در حین خرید نان به این مسأله توجه کنند.
مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی آرد زر در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: ویزیتکا به عنوان سبوس زیر چانه به واحدهای نانوایی بهخصوص نان بربری ارائه میشود اما متأسفانه برخی نانوایان برای ارائه نان سبوسدار به مشتری، این سبوسها را روی خمیر نان اضافه میکنند که این اقدام صحیحی نیست و سبوس اضافه شده به خمیر نان در حین پخت باید فراوری شده باشد.
وی ادامه داد: علیرغم خواص ارزشمند سبوس، افزودن آن روی خمیر قبل از پخت به لحاظ سلامتی و بهداشتی صحیح نیست و برای ارائه یک نان سبوسدار استاندارد، نانوا باید از آرد سبوسدار استفاده نماید تا سبوس موجود در آرد، فرایند تخمیری را سپری کرده و اسید فیتیک موجود در آن تجزیه شود.
عنایتی خاطرنشان کرد: امروزه برخی از شرکتها نوعی سبوس فراوری شده و مورد تأیید وزارت بهداشت را تولید میکنند و باید نانوایان را به استفاده از آردهای سبوسدار و یا سبوس فراوری شده ترغیب کرد و از طریق رسانههای گروهی، مصرفکنندگان را از مضرات کاربرد سبوس خام در حین پخت آگاه ساخت.
تاریخ: سه شنبه ١٠ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٥٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|