صفحه اصلی > آرد > انجمن صنفی کارخانجات 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 عضو هیات اجرایی آکادمی ملی نان ایران:

  هدف آکادمی ملی نان ایران، ایجاد بستر آموزشی پیوسته و مناسب است

  اختصاصی/فرشاد معماریان با اشاره به اینکه هدف از ایجاد آکادمی ملی نان، فراهم نمودن بستر آموزش پیوسته و مناسب است، ادامه داد: با تکمیل دوره‌های آموزشی، هدف اول شاغلین حوزه نان هستند سپس آموزش‌های عام و عمومی‌تر برای علاقه‌مندان و آموزش‌های تخصصی‌تر برای گروه‌های مختلف مسئولین فنی، مدیران تولید، صاحبین مشاغل و پروانه‌های کسب در حوزه‌های نان و نانوایی قرار دارد.

            

ضمن اینکه از طریق این مرکز، بستری برای ارائه مشاوره‌های فنی به عنوان مکانی که امکانات عملیاتی و تخصصی پخت دارد، ایجاد و از افراد منتخب و صاحب‌نظر در این حوزه بهره خواهیم گرفت.

مدیرعامل کارخانه آرد تهران باختر و عضو هیأت اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: آکادمی ملی نان ایران تحت پوشش کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از انجمن‌های صنفی کارخانه‌های آردسازی کشور، کانون انجمن‌های صنفی و رؤسای اتحادیه‌های نان‌های صنعتی، سنتی و حجیم و نیمه‌حجیم به عنوان هسته تعاملی چرخه آرد و نان به منظور هم‌اندیشی و رفع مشکلات و رسیدن به اهدافی که به طور مشترک در حوزه آرد و نان وجود دارد، تشکیل شده است.

وی افزود: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش‌های غلات و کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار منعقد شد، قرار بر این گردید که به دلیل مشکلاتی که در بخش آموزش نانوایان به صورت فراگیر و حرفه‌ای وجود داشته، کانون، آکادمی ملی نان را راه‌اندازی نماید.

معماریان درباره ضرورت وجود آکادمی برای ارتقاء کیفیت نان کشور تصریح کرد: شرایطی که در محل نانوایی برای خمیر اتفاق می‌افتد، بسیار حائز اهمیت است. این بخش در اختیار نیروی انسانی قرار دارد لذا اولین قدم برای ارتقاء کیفیت نان این است که آن بخش، استانداردسازی شده و آموزش‌ها استاندارد شود. قدم بعدی این است که خواسته‌های نانوایان به گونه‌ای تعریف، دسته‌بندی و به صنعت آرد منتقل شود که مسئولین بدانند درباره مسائلی که نانوایان پیرامون کیفیت آرد مطرح می‌کنند، چگونه باید فکر کرده و پاسخگوی نیازهای کیفی باشند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٤ دی ١٣٩٦        ساعت:     ١١:١٦

 


خروج




پربازدیدترین

اجرای پروژه سیستم سطح‌سنج در سیلوهای کشور در راستای هوشمندسازی مراکز ذخیره سازی گندم

اختصاصی/ احمدعلی عبدلی از اجرای طرح سیستم سطح‌سنج به صورت پایلوت در سیلوهای کشور خبر داد و گفت: در راستای هوشمندسازی مراکز ذخیره‌سازی گندم این سیستم به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۹۸۷ up
chf فرانک سويس ۴۴,۸۰۴ up
sek کرون سوئد ۴,۵۸۱ up
nok کرون نروژ ۴,۴۸۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۹۸ up
inr روپيه هند ۵۶۱ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۴۵۱ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۱۲۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۱۴۹ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ down
cad دلار کانادا ۳۱,۰۸۳ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۶۱۴ up
zar راند ۲,۴۸۰ up
try لير ترکيه ۶,۱۲۲ down
rub روبل روسيه ۵۹۰ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۳ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۳۰۶ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۱۸۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۷۶۸ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۲ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۱ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۸۶۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۰ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۱۰ down
cny یوان چين ۶,۰۰۵ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۴,۶۹۰ up
myr رينگيت مالزی ۹,۸۴۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۱۱۵ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۷,۶۵۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۲۳۶ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۷۴۷ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۱۴ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۷,۱۹۷ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۴,۹۰۹ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۷۶ down
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۷۱ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت