مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر:
استفاده از اصلاحکنندهها در فرایند آردسازی باید بر پایه علمی باشد
اختصاصی/سنادیزاده با بیان اینکه استفاده از اصلاحکننده و بهبوددهندهها در آردسازی باید بر پایههای علمی صورت گیرد، گفت: متأسفانه برخی از کارخانههای کشور دانش استفاده از مواد افزودنی را در فرایند تولید آرد ندارند و برای نجات خودشان و به دست آوردن مشتری ممکن است به هر شرکتی که متاسفانه آنها هم دانش تولید بهبوددهندهها و اصلاحکنندههای آرد را ندارند، روی آورند.
سنادیزاده افزود: قطعا هر بهبوددهندهای در هر شرایطی قابلیت استفاده نخواهد داشت و متناسب با شرایط و مشخصههای آرد باید اصلاحکننده و بهبوددهندهها در فرایند تولید آرد مصرف شوند. ضمن اینکه نوع موادی که مورد استفاده قرار میگیرد نیز بسیار حائز اهمیت است و باید از شرکتهای دارای پروانه ساخت و معتبر خریداری شود.
وی گفت: كارخانجات آرد سازي و مشتريان نان خصوصا نان های حجيم همواره بايد با يكديگر در ارتباط باشند و استفاده از بهبود دهنده و يا اصلاح كننده را با يكديگر بصورت هماهنگ مورد استفاده قرار دهند. زيرا استفاده از برخي اصلاح كننده هاي آرد و مقدار انها در كارخانجات آرد ممكن است در عملكرد بهبود دهنده هايي كه در فرمول و استاندارد نان حجيم مورد استفاده قرار ميگيرد تاثير گذار باشد.
لذا با توجه به نوع گندم مورد استفاده در ايران رسيدن به نتيجه مطلوب توسط اصلاح كننده ها ضروري به نظر ميرسد اما اين عملكرد بايد از طريق علمي و همچنين با اخذ مجوز هاي لازم از سوی ارگان هاي نظارتي صورت پذيرد
تاریخ: سه شنبه ٢١ آذر ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|