مسئول فنی کارخانه آرد پویا:
برخی کارخانههایی که از آنزیم استفاده میکنند مجوز لازم را ندارند
اختصاصی/مجید نجفی با بیان اینکه اغلب کارخانههایی که در تولید آرد از آنزیمها استفاده میکنند، مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت اخذ نکردهاند، گفت: متأسفانه بسیاری از شرکتهای تولیدکننده بهبوددهنده و آنزیمی که به بازار آمدهاند،پروانه بهداشتی نداشته و قابل اعتماد نیستند لذا نمیتوان به آنها استناد کرد.
وی با بیان اینکه اعتقادی به استفاده از مواد شیمیایی برای جبران مشکل کیفی گندم و آرد ندارد، اظهار کرد: تمام سعی ما بر این است که تا حد ممکن مشکل کیفی را با اختلاط صحیح گندمها رفع نماییم و از بهبوددهندهها و یا آنزیمها استفاده نکنیم.
نجفی ادامه داد: طبق قانون، مسئولین فنی کارخانهها موظف هستند موادی را به آرد اضافه کنند که در پروانه ساخت کارخانه قید شده باشد و قطعاً برای استفاده از هر نوع افزودنی اخذ مجوز وزارت بهداشت الزامی است. اما متأسفانه اغلب کارخانههایی که از آنزیم استفاده میکنند در پروانه ساختشان قید نشده و مجوز آن را از وزارت بهداشت اخذ نکردهاند. ضمن اینکه آنقدر شرکتهای تولیدکننده آنزیم و بهبوددهنده به بازار آمدهاند که بسیاری از آنها پروانه بهداشتی نداشته و نمیتوان به آنها استناد کرد و لذا خرید آنها قابل اعتماد نیست.
مسئول فنی کارخانه آرد پویا در خاتمه گفت: درخواست ما این است که گندمهایی که در برخی مناطق ایران تولید میشود و به لحاظ کیفی درجه یک است، با نسبتی مناسب در سایر استانها توزیع گردد تا سراسر کشور از گندمهای مرغوب در تولید آرد استفاده کنند. در حالی که اکنون اغلب این گندمها در همان استانها به مصرف میرسد و توزیع و اختلاط گندم در کشور به درستی صورت نمیگیرد.
تاریخ: دوشنبه ١٩ تير ١٣٩٦ ساعت: ١٠:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|