رییس اتحادیه نانوایان اهواز:
کیفیت آرد کارخانجات استان یکنواخت نیست
اختصاصی/ امیر دهقان گفت: متاسفانه کیفیت آرد کارخانجات استان یکنواخت نیست و ما با توجه به این مساله پیشنهاد کردیم سهمیه گندم کارخانجات به صورت شناور باشد تا بر مبنای آن به نسبت میزان فروش آرد و استقبال نانوایان سهمیه گندم به آن ها تعلق گیرد.
رییس اتحادیه نانوایان اهواز در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری غلات نیوز با اشاره به افت کیفی گندم خوزستان بیان کرد: یک زمانی گندم استان خوزستان جزو بهترینها بود اما متاسفانه در حال حاضر واریتههای گندم تغییر کرده و به واسطه کشت زیاد و عدم تقویت و بهسازی زمینها میزان گلوتن و کیفیت گندم استان کاهش چشمگیری داشته است. وی در ادامه حذف حریم صنفی را در صنف نانوایان اقدامی کارشناسی نشده و غیرحرفهای دانست و گفت: رعایت فاصله صنفی در حرفه نانوایی بسیار ضروری است و متاسفانه عدم رعایت این مساله در حال حاضر نانوایان را متضرر کرده است. سیمین باقری
دهقان با بیان این که حدود 5 سال است به نانوایان اهواز وام بهسازی تعلق نگرفته تصریح کرد: اگر هم وام اختصاص یابد به تعداد بسیار محدودی از نانوایان تعلق میگیرد و در شهری که 900 نانوایی دارد این تعداد راه به جایی نمیبرد. همچنین هزینه وام بسیار اندک است و دریافت آن هیچ سودی برای نانوا ندارد، چرا که هزینه خرید کوچکترین تجهیزات نانوایی هم بسیار بالاست و اگر قرار است وامی به این صنف بدهند باید در مقادیر کلان باشد.
تاریخ: دوشنبه ٢٩ آذر ١٣٩٥ ساعت: ١١:٤٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|