رئیس اتحادیه نانوایان فردیس:
رفع محدودیت سامانه فروش آرد سایر مصارف، ارتقاء کیفیت نان را به دنبال دارد
اختصاصی/ شعبانی گفت: غالباً آرد نانوایان ما از استانهای ایلام و گلستان تأمین میشودو رفع محدودیت سامانه فروش آرد سایر مصارف، ارتقاء کیفیت نان را در سطح شهرستان به دنبال داشته است.
وی افزود: طبق استاندارد تعریف شده، نان سنگک در شهرستان فردیس باید با آرد 12 درصد سبوسگیری شده تولید شود.
شعبانی خاطرنشان کرد: آرد سبوسدار به دلیل تفاوت نوع پخت،باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا نانوا در فرایند تولید دچار مشکل نشده و کیفیت نان افت نکند. علاوه بر اینکه کیفیت آرد سبوسدار در نتیجه نهایی کیفیت نان بسیار اثرگذار است، عملآوری آرد سبوسدار نیاز به تخصص دارد و اگر نان سبوسدار خوب پخته شده باشد، قطعاً از سوی مردم استقبال خواهد شد.
تاریخ: سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|