در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
پیشنهاد اصلاح آییننامه رتبهبندی کارخانههای آرد/ ضرورت وجود آزمایشگاه پخت در استانها
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: هم اکنون ملاک رتبهبندی کارخانههای آرد کشور بر مبنای آییننامه ابلاغی GTC است و ما پیشنهادهایمان را به مرکز پژوهشکده غلات دادهایم تا نسبت به اصلاح این آییننامه اقدام شود.
وی با اشاره به ضرورت وجود آزمایشگاه پخت در هر استان بیان کرد: آرد تولیدی در کارخانهها باید در آزمایشگاههای پخت تحت آنالیز قرار گیرد و ویژگیهای نانوایی آرد مشخص شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان با بیان اینکه رتبهبندی در کیفیت آرد بسیار اثرگذار است، گفت: یکی از مهمترین آیتمهای مهم در آرد این است که از ویژگیهای نانوایی برخوردار باشد و این مسأله باید در رتبهبندی ملاک قرار گیرد.
تاریخ: دوشنبه ٢ دی ١٣٩٨ ساعت: ١١:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|