رئیس اتحادیه نانوایان تبریز:
نولکشی کارخانهها، کیفیت پایین آرد را برای نانوایان به دنبال دارد
اختصاصی/محمد عباسوند با اشاره به کیفیت پایین آرد کارخانههای استان آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه کل کارخانهها از آردها نولکشی میکنند که همین مساله ضعف کیفیت آردها را به دنبال دارد.
عباسوند در ادامه با اشاره به وضعیت تولید نان سبوسدار در تبریز اظهار کرد: در حال حاضر در این شهرستان نان لواش و سنگک با آرد 15 درصد و بربری با آرد 17 درصد سبوسگیری شده تولید میشود و متاسفانه مردم تبریز خواستار نان سفید از نانوایان هستند.
وی افزود: اگرچه برای فرهنگسازی مصرف نانهای سبوسدار در سطح استان اقداماتی صورت گرفته اما این فعالیتها قطعا زمانی مؤثر خواهد بود که سطح آگاهی مردم نسبت به فواید و مضرات نانهای سفید و سبوسدار افزایش یابد متاسفانه گرایش ذائقه جامعه به نانهای سفید هماکنون موجب شده نانوایان به منظور جلب رضایت مشتری در مقابل تولید نانهای سبوسدار مقاومت کنند.
تاریخ: يکشنبه ١٧ شهريور ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|