مدیرعامل کارخانه آرد کیار چهارمحال و بختیاری:
شرایط نامناسب گندم، استان ما را به استفاده از آنزیمها واداشت
اختصاصی/ فرزاد فتحی گفت: شرایط نامناسب گندمها در سطح استان ما را به این سمت کشاند که برای اخذ مجوزها جهت استفاده از آنزیمها در تولید آرد اقدام کنیم. قطعاً آنزیمها نمیتوانند معجزهگر باشند اما به نوعی در بهبود وضعیت نامناسب کیفی گندمها مؤثر هستند. در شرایطی که وضعیت گندم بسیار حاد باشد، آنزیم جوابگو نخواهد بود.
وی با اشاره به اینکه گرما و کمبود بارشها طی سال اخیر در استان چهارمحال و بختیاری گندمهایی سنزده تحویلمان خواهد داد، اظهار کرد: شرایط نامناسب گندمها در سطح استان، ما را به این سمت کشاند که برای اخذ مجوزها جهت استفاده از آنزیم در تولید آرد اقدام کنیم. البته نباید از این مسأله غافل شد که آنزیمها به نوعی به بهبود وضعیت نامناسب کیفی گندمها کمک میکنند اما در شرایطی که با گندمهای حادتری به لحاظ سطح کیفی مواجه باشیم قطعاً آنزیم معجزه نخواهد کرد.
فتحی ادامه داد: در صورت استفاده از آنزیم در تولید آرد باز هم نیاز به درصدی گندم کیفی خواهیم داشت که به این منظور گندم استان گلستان و خوزستان را به صورت آزاد خریداری و با گندمهای استان اختلاط میکنیم و اگر بخواهیم تماماً گندم چهارمحال و بختیاری را در تولید آرد استفاده کنیم، آنزیم به هیچ عنوان جوابگو نیست.
مدیرعامل کارخانه آرد کیار در پایان گفت: قطعاً خرید آنزیم هزینه بسیار بالایی را برای کارخانههای آردسازی به دنبال دارد اما مجبوریم برای بازار رقابتی تولید آرد به کمک آنزیمها سطح کیفی آردمان را بالا ببریم. در چنین شرایطی نیاز به گندم کیفی خارجی بسیار احساس میشود و از دولت توقع میرود که با ورود گندم خارجی جهت اختلاط و تولید آرد معقول کیفی در کشور موافقت کند.
تاریخ: چهارشنبه ٢٥ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٣:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|