تغییر آزادپزی به نیمه یارانه ای کیفیت را نشانه گرفت
اختصاصی/ دبیر انجمن صنفی کارخانجات آرد خراسان رضوی گفت: با آزادسازی ۲۰ درصدی نان مردم نشان دادند که پایبند قیمت نیستند و به دنبال تامین نان باکیفیت هستند چرا که در آن برهه با افزایش استقبال از نان های آزادپزی روبرو بودیم اما متاسفانه این رونذ ادامه پیدا نکرد
وی افزود: ابتدای امر دولت اقدام به آزادسازی ۲۰ درصد از نانوایان نمود که اگر این روند ادامه پیدا می کرد و نان آزاد میشد شاهد شکوفایی نان در حوزه کیفیت بودیم
سپانلو ادامه داد: چنانچه مردم نشان دادند که به دنبال کیفیت نان هستند و پایبند قیمت نیستند اما تغییر آزادپزی به نیمه یارانه ای و بازگشت مجدد به سیستم یارانه ای متاسفانه مهم ترین ضربه را به کیفیت نان وارد خواهد کرد
تاریخ: سه شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٩ ساعت: ١٤:٠٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|