رئیس آزمایشگاه سازمان غذا و داروی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد:
اهمیت حضور مسئولین فنی در واحدهای آردسازی
اختصاصی/مریم اسلامی با تأکید بر اینکه وجود مسئولین فنی در کارخانههای آرد، هم برای آن واحد آردسازی و هم برای سازمان غذا و دارو بسیار حائز اهمیت است، ابراز کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت محصول آرد و نقشی که مسئولین فنی میتوانند در تولید آرد کیفی و استاندارد و نیز کنترل کل پروسه تولید داشته باشند، حضور آنها در واحدهای آردسازی اهمیت بسیار زیادی دارد.
رئیس آزمایشگاه سازمان غذا و داروی استان سیستان و بلوچستان در گفتوگو با غلات نیوز تصریح کرد: بخش آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، غالباً آزمایشهای کنترل کیفیت را روی دانه گندم انجام میدهد و این نمونهبرداری از تمامی مناطق استان صورت میگیرد. اما با توجه به اینکه کیفیت تا مقدار زیادی به فصلهای مختلف سال بستگی دارد، کیفیت آرد در سطح استان یک امر نسبی است. در فصول گرم سال، میزان پروتئین دانه تا حدی کاهش مییابد و در زمستان آردهای قویتری داریم اما مجموعاً خوشبختانه آردهای تولیدی در سطح استان خارج از محدوده استاندارد نیستند و تا کنون مواردی در خصوص تولید آرد نامنطبق با استاندارد گزارش و مشاهده نشده است.
اسلامی ادامه داد: مسئولین فنی به عنوان نمایندگان سازمان غذا و دارو در واحدهای آردسازی سطح استان مستقر هستند و در صورتی که نیاز به راهنمایی یا گذراندن دوره آموزشی داشته باشند، بخش آزمایشگاه با آنها همکاری خواهد کرد. علاوه بر این، به صورت مستمر دورههای آموزشی ویژه مسئولین فنی واحدهای آردسازی برگزار میکنیم ضمن اینکه مسئولین فنی به منظور اخذ گواهی ویژه مسئولین فنی، الزاماً باید دورههای تخصصی مربوط به همان محصول را بگذرانند.
رئیس آزمایشگاه سازمان غذا و داروی استان سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: در کنار آزمایش و کنترل روزانه مسئولین فنی در کارخانههای آرد، اداره نظارت بر مواد غذایی نیز به صورت رندوم از آرد تولیدی واحدها نمونهبرداری کرده و در اختیار ما قرار میدهد و ما نتایج نهایی را اعلام میکنیم.
تاریخ: سه شنبه ٩ مهر ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|