مدیرکارخانه آرد پوسان:
گندمهای سنزده، کیفیت آرد را پایین آوردهاند
اختصاصی/ مجید توحیدی کیا در خصوص کاهش کیفیت آرد و نان در شهرستان ساوه گفت: متأسفانه سنزدگی گندمهایی که امسال از شرکت غله استان تحویل گرفتیم، بسیار بالا (بیش از 5 و 6 درصد) بوده است.
توحیدی کیا با بیان اینکه امسال درصد سنزدگی گندمهای منطقه ساوه بیش از حد مجاز بوده است، ادامه داد: آنزیم پروتئاز داخل نیش حشره سن موجب تضعیف شبکه گلوتن و پروتئین گندم شده و در نهایت آردی سست به دست میآید. متاسفانه در چنین شرایطی حتی اصلاح کنندههای آرد هم پاسخگو نخواهند بود.
تاریخ: دوشنبه ٨ مهر ١٣٩٨ ساعت: ١٢:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|