اتحادیه نانوایان یاسوج:
کیفیت آرد پایین است/ کارخانههای آرد: نانوایان مهارت ندارند
در چند روز گذشته خبری از کیفیت پایین نان در یاسوج در رسانهها منتشر شد که رئیس اتحادیه نانوایان این شهرستان دلیل آن را کیفیت پایین آرد و کارخانههای آرد عدم مهارت نانوایان در پخت عنوان میکنند.
اما بهرام باقری، مدیرعامل کارخانه آرد آبشارگستر در گفتوگو با خبرنگار ما با تأکید بر اینکه بخش عمده کیفیت نان به مهارت نانوایان برمیگردد، اظهار کرد: بخشی از کیفیت نان مربوط به کیفیت آرد میشود در حالی که نقش مهارت نانوایان در کیفیت نان بسیار پررنگتر است.
وی با بیان اینکه در تولید آرد استان، استانداردهای لازم رعایت میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرکت غله استان در تأمین گندم مناسب، همکاریهای لازم را با کارخانههای آرد دارد اما در آخرین جلسهای که با آنها داشتیم، اعلام کردند که در تأمین گندم کیفیتر تلاش خواهند کرد.
مدیرعامل کارخانه آرد آبشارگستر در خاتمه گفت: متأسفانه نانوایان سطح شهر آموزشهای تخصصی لازم را برای پخت نان ندیدهاند و پروسه استاندارد پخت نان در واحدهای نانوایی رعایت نمیشود.
تاریخ: يکشنبه ٧ مهر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٠٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|