مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک:
با اختلاط گندمهای محلی، آرد کیفی در استان گلستان قابل تولید است
اختصاصی/ مریم شمشیرساز گفت: ارقام گندمهایی که در استان گلستان کشت میشود، در مجموع وضعیت مناسبی به لحاظ کیفی داشته و با اختلاط گندمهای محلی میتوان به آردی قابل قبول دست یافت.
مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک استان گلستان در گفتوگو با غلات نیوز ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: علاوه بر کیفیت گندم، دیاگرام کارخانه، چیدمان صحیح ماشینآلات، بوجاری و آسیاب، تنظیم زمان خواب و مشروطسازی گندم، جداسازی و نگهداری واریتههای مختلف گندمها در سیلوهای مختلف و در نهایت اختلاط مناسب واریتهها، در کیفیت آرد تولیدی اثرگذار خواهد بود.
شمشیرساز در ادامه گفت: البته ناگفته نماند که گندم به عنوان ماده اولیه اصلی در تولید آرد حرف اول را میزند و در صورتی که از گندم کیفی برخوردار نباشیم، صرفاً با ماشینآلات و دیاگرام حرفهای، تولید آرد باکیفیت امکانپذیر نیست.
مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک در خاتمه اظهار کرد: در تولید و خرید گندم باید به فاکتور مهم گلوتن و ایندکس توجه شود.
تاریخ: چهارشنبه ٣ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|