نارضایتی نانوایان بندر انزلی از کیفیت آرد
اختصاصی/رئیس اتحادیه نانوایان بندر انزلی بیان کرد: متأسفانه کیفیت آرد تحویلی به نانوایان ما خوب نیست و کارخانهها این مشکل را ناشی از کیفیت پایین گندمها میدانند.
وی ادامه داد: نانوایان مجبورند با اضافه کردن نمک بیشتر، مشکل بیکیفیتی آرد را جبران کنند. نان قوت غالب جامعه است و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، میزان مصرف نان افزایش یافته لذا ما از مسئولین خواستاریم آرد خوب تحویلمان دهند تا ما هم نان خوب تحویل مردم دهیم.
محمودی در ادامه ازدیاد واحدهای نانوایی را از دلایل کاهش کیفیت و سلامت نان دانست و گفت: متأسفانه شرایط اقتصادی حاکم بر صنف به کارفرمایان اجازه نمیدهد از کارگران ماهر استفاده کنند. با توجه به ثابت بودن چهار ساله نرخ نان و افزایش چندین برابری هزینههای جانبی در طی این مدت، نانوایان بسیار تحت فشار قرار گرفتهاند و تقاضای ما از مسئولین امر این است که اگر قصد بازنگری روی نرخ نان را ندارند، نرخ هزینههای جانبی ما را همانند همان سال 93 محاسبه کنند.
تاریخ: يکشنبه ٢٥ شهريور ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|