مدیر نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران:
تلاش میکنیم نان سبوسدار جایگزین نان سفید در سفرههای مردم مازندران شود
اختصاصی/حسین اصغرزاده با اشاره به گرایش مردم مازندران به نانهای سفید گفت: در حال حاضر فرهنگسازی در راستای اصلاح ذائقه جامعه و گرایش به مصرف نانهای سبوسدار در استان مازندران از سوی نهادهای ذیربط در حال انجام است اما قاعدتاً باید پذیرفت که فرهنگسازی یک شبه اتفاق نمیافتد و مردم باید آرام آرام به این باور برسند که نان سفید به ضرر سلامتی بوده و در نهایت نان سبوسدار جایگزین نان سفید در سفرههای مردم شود.
مدیر نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: طی پنج ماهه اول سال جاری بالغ بر 6 هزار و 169 مورد بازرسی از واحدهای نانوایی و کارخانههای آردسازی سطح استان صورت گرفته است که از این تعداد 508 مورد تخلف در حوزه نانواییها شناسایی و با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی جهت رسیدگی معرفی شدهاند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه عمده تخلفات نانوایان، گرانفروشی و کمفروشی بوده است، گفت: نانوایان در حال حاضر دغدغه نرخ دارند. افزایش نرخ نان یک مصوبه ملی است و تا کنون هیچگونه مصوبهای مبنی بر افزایش نرخ به استان مازندران ابلاغ نشده است.
اصغرزاده با بیان اینکه خوشبختانه از ابتدای سال جاری تا کنون هیچ پرونده تخلفی برای کارخانههای آرد کشور تشکیل نشده است، درباره تولید آرد و نان سبوسدار در استان مازندران خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و شبکههای بهداشت شهرستانها به مسائل مربوط به حوزه کیفیت سلامت و بهداشت نان در واحدهای نانوایی رسیدگی میکنند و کارخانههای آردسازی مکلف هستند آرد را مطابق آنچه که در استاندارد تعریف شده تحویل واحدهای نانوایی دهند و در حال حاضر استاندارد توزیع آرد سبوسدار متناسب با نوع نان تولیدی در واحدهای یارانهایپز رعایت میگردد.
وی ادامه داد: اما در واحدهای آزادپز با توجه به رقابتی بودن فضا معمولاً نانوایان برای جلب مشتری و با توجه به گرایش ذائقه جامعه به نان سفید، به تولید این نوع نانها میپردازند.
تاریخ: شنبه ٢٤ شهريور ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٣٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|