

تولید گونههای جدیدی از گندم و جو از دانههای باستانی آنها در مراکش
اختصاصی/ پس از بیش از 10 سال کار و تحقیق از سوی محققان در مراکش ، 6 نوع جدید گندم دوروم و جو با مقاومت بیشتر در برابر خشکی، بازده بالاتر و کیفیت غذایی بهتر، از دانههای باستانی آنها تولید شده است.
این پروژه که از سوی Crop Trust راهاندازی شده، بخشی از چشمانداز استراتژیک «طرح نسل سبز 2030-2020» وزارت کشاورزی و توسعه روستایی مراکش است. هدف مراکش، دستیابی به امنیت غذایی بیشتر در حوزه غلات تا سال 2030، به ویژه از طریق تقویت بذر ارائه شده به کشاورزان است.
این گونههای جدید حاصل استفاده از منابع ژنتیکی غلات باستانی است که در بانک ژن ICARDA جمعآوری و ذخیره شده است و این دانههای باستانی هزاران سال بدون دخالت انسان در شرایط سخت آب و هوایی پرورش یافتهاند. در نتیجه، آنها دارای صفات ژنتیکی کلیدی برای ایجاد انواع جدیدی از محصول هستند که قادر به مقاومت در برابر چالشهای آب و هوایی مانند خشکسالی هستند.
تاریخ: يکشنبه ٢٨ اسفند ١٤٠١ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|