هفدهمین جلسه رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان استان سیستان و بلوچستان برگزار شد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان از تشکیل هفدهمین جلسه رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان سیستان و بلوچستان با حضور استاندار استان خبر داد.
در این جلسه کرمی استاندار استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: نان قوت غالب اصلی مردم استان است و باید کیفیت نان، وضعیت بهداشتی خبازی و متصدیان خبازی ها و توزیع آرد خام در سطح بالایی باشد زیرا نان در سفره هر ایرانی از ملزومات اصلی است و از این رو افزایش کیفیت نان از اهمیت بالایی برخودار است.
استاندار اظهار داشت: بازدید میدانی، نظارت دقیق و بازرسیهای مکرر از نانوایی ها در زمینه های بهداشت، کیفیت نان، کیفیت آرد و توزیع عادلانه آرد هم شهری، روستایی و عشایری در اولویت کاری کارگروه قرارگرفته و هر کدام از اعضای کارگروه برابر شرح وظایف قانونی خود در برابر متخلفان عمل کنند.
در پایان جلسه ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه خدمات متناسب در حوزه گندم، آرد و نان به شهروندان و راهکارهای لازم جهت تامین نان با کیفیت در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اعمال شد.
تاریخ: دوشنبه ١٠ بهمن ١٤٠١ ساعت: ١٦:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|